Nieuwbouw

Nieuwbouw

Een weloverwogen keuze


Voor de meeste mensen is de aanleg van een zwembad geen impulsieve maar een weloverwogen keuze. Iedereen heeft ook zijn eigen beweegredenen om een zwembad aan te leggen. Wil u speelpret voor de kinderen of kleinkinderen, wil u vooral om sportieve redenen een zwembad leggen, gaat het eerder om het rustgevend vakantiegevoel of een combinatie van alle voorgaande? Afhankelijk hiervan kan de vorm, plaats en techniek van uw zwembad al een groot verschil maken.

PT Pools bekijkt samen met u wat de beste keuze is, ook naar uitvoeringstermijn en budget. U kunt ons het totaalproject in handen geven maar ook zelfbouwers laten wij niet in de steek, met degelijk advies en verkoop van kwalitatieve producten bent u bij PT Pools steeds aan het juiste adres.


Polypropyleen


Polypropyleen is een milieuvriendelijk en niet-giftig kunststof  dat UV-bestendig is.

De polypropyleenzwembaden die PT Pools plaatst worden in de fabriek gelast met een uitzonderlijk procédé waardoor de lasnaden niet alleen zeer sterk zijn maar ook quasi onzichtbaar. Dit geeft het zwembad een nog veel strakker uitzicht dan bv. een zwembad afgewerkt met een liner waar de overlappende foliedelen goed zichtbaar zijn (ook omdat vuil zich daar verzamelt).


Een polypropyleenzwembad wordt op maat gemaakt en biedt dus vele mogelijkheden. Het materiaal is ook niet onderhevig aan osmose in vergelijking met de zelfdragende polyester zwembaden.


De uitvoeringstermijn van een polypropyleenzwembad is zeer beperkt. 6 weken na bestelling kan uw zwembad geleverd worden, één à twee weken later is uw zwembad zwemklaar.


CONTACTEER ONS

Bouwkundig zwembad


Een bouwkundig zwembad van PT Pools betekent een zwembad dat ter plaatse wordt gegoten in stortbeton. De afwerking daarna is volledig de keuze van de klant. Emailmozaïek geeft het zwembad een luxueus uitzicht en het water een levendig karakter, vinylester geeft dan weer een strakker uitzicht.

De boorden kunnen afgewerkt worden met een natuursteen maar voor een overloopzwembad kunnen ook modernere technieken zoals HI-MACS gebruikt worden


CONTACTEER ONS